Събития за 10.06.2021 – Спортен календар
вторник, 22 юни 2021

🤸 Европейско първенство по худ. гимнастика/ Nova sport /

Дворец на културата и спорта - Варна бул. „Княз Борис I-ви“ 115, 9002 Варна Център, Варна, Варна

Варна ще бъде домакин на Европейското първенство по художествена гимнастика. Състезанието ще се проведе в Двореца на културата и спорта от 9 до 13 юни.Състезанието ще е първото на което ще бъде приложен новият формат на европейските първенства и ще […]

🥋 Мултиевропейски игри по таекуондо

хотел Маринела 1407 София, бул. Джеймс Баучер 100, София

Над 1000 състезатели от 50 страни за заявили участие в третото издание на Мултиевропейското първенство по таекуондо (олимпийска версия) за всички възрасти, което ще се проведе 10 до 16 юни в София.Надпреварата е в следните категории кадети, юноши и девойки, […]

🎾 Турнир по тенис

ТК "Августа Траяна" Общински тенис комплекс - стадион "Берое", Стара Загора

Международен турнир по тенис IFT 5. Надпреварата е за момичета и момчета до 18г.и ще се проведе на тенис кортовете на ТК "Августа Траяна" в Стара Загора.

🎤⚽ Пресконференция на ЦСКА 1948

Пресклуб България Национален стадион ,,Васил Левски”, София

Пресконференция на ръководството на цска 1948 за селекцията, подготовката и амбициите на отбора през новия сезон в Първа лига. С участието на изпълнителния директор Добрин Гьонов, новия мениджър Радослав Здравков и старши треньора на отбора Тодор Киселичков.

🎤⚽ Пресконференция на Левски

Стадион ,,Георги Аспарухов" ул. „Тодорини кукли“ №47, 1517 район Подуяне, София

Мажоритарният собственик на "ПФК Левски" Наско Сираков ще даде пресконференция съвместно с г-н Джоузеф Диксън, на която ще внесе яснота относно преговорите за инвестиции в клуба. Събитието ще се състои във VIP залата в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".